Rotary Punch TD18800

Rotary Punch TD18800 Rotary Punch TD18800 Rotary Punch TD18800 Rotary Punch TD18800

Rotary Punch TD18800

Ürün Kodu: TD18800
Stok Durumu: Stokta var

• Makina Boyutu                                                          2*2,5*1,5 m
  • Delinebilecek sac genişliği                                      10-80 cm
  • Üretim hızı                                                                  1-24 m/dak
  • Delinebilecek sac kalınlığı                                       1-1.5 mm
  • Motor   ve kontrol ünitesi                                         A.C hız kontrol ünitesi +Motor 22 kW
  • Kesici kalıplar                                                             2379 Böhler marka 59±2 HRC sertliğinde
  • Kalıp bileme aparatı                                                  VAR
  • Kumanda ekranı-konsolu                                         VAR
  • Uzaktan arıza tespiti                                                 VAR
  • Rotary Punch Makinemiz 80 cm genişliğe kadar 1 mm ile 1,5 mm arası metal saçları dakikada 24 mt/dk hızla delmektedir. Kablo kanalı tavası imalat ve üretim hatlarında yüksek hızı ve düşük enerji ihtiyacı nedeniyle tercih edilmektedir. İmalatında kullanılan yüksek ve hassas teknoloji sayesinde uzun yıllar sorunsuz ve kalifiye elemana ihtiyaç duymadan kullanılacağı düşünülmektedir. Patentli teknolojisi gereği, roll form ve rulo açıcılar ile kablo kanalı üretim hatlarında; sec işleme ve delme hatlarında kullanıma çok uygundur ve bir çok avantajlar sunmaktadır. Kablo kanalı tavası imalatında ve üretiminde abgant pres, hidrolik pres ve laminasyon presi yerine tercih edilmektedir. Rotatif presimizin kesici takımları (die material) böhler markadır.

Kötü           İyi

Devam